Financiële toets

Een volledig ingevulde zekerheidsstelling die aantoont dat een woning in Loverbosch Asten Deel 4 haalbaar is of wat maximaal financieel mogelijk is in jouw of jullie situatie, geeft je voorrang bij de woningtoewijzing. Download hier het formulier en laat het invullen door een financieel adviseur of bank. Dit formulier kan je uploaden in de digitale inschrijfmodule.

Check jouw financiële mogelijkheden

Toets de financiële haalbaarheid. Bij het toewijzen van de woningen bekijken wij of de woning voor de inschrijver financieel haalbaar is. Een volledig ingevulde financiële zekerheidsstelling die aantoont wat maximaal financieel mogelijk is in jouw (of jullie) situatie, geeft je – als er meerdere gegadigden zijn – voorrang bij de woningtoewijzing voor een bouwnummer. De financiële toets kan je laten uitvoeren door een adviseur van jouw eigen keuze. Download het formulier en laat het invullen door een financieel adviseur of bank. Zodra de verkoop start, kan je dit formulier uploaden in de digitale inschrijfmodule.

Download de financiële zekerheidsstelling

Financiële check via Rabobank

Ook Rabobank kan je helpen met een vrijblijvend financieel advies. Een getekende hypotheekofferte van Rabobank is 18 maanden geldig bij plusvoorwaarden*. De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank zijn betrokken bij project Loverbosch Asten Deel 4. Zij gaan graag met je in gesprek over je woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bespreken zij de financiële mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind je op deze webpagina. Neem contact op met één van de Rabobank adviseurs: Malou Verspaget Hurkmans, Roy Petit of Meike Kerkers. Stuur een e-mail naar Rabobank Nieuwbouwteam via nieuwbouw@rabobank.nl of vraag de Financiële Check digitaal aan via de onderstaande button.

* Kijk voor de voorwaarden op rabobank.nl/hypotheek

Vraag de financiële check aan via de Rabobank

ONTWIKKELAAR
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl

MAKELAAR
Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs
nieuwbouw@heuvel.nl
www.heuvel.nl