Welkom

Loverbosch Asten | Deel 4

33 laatste koopwoningen

Loverbosch Asten | Deel 4

In Asten is nieuwbouwwijk Loverbosch Fase 2 in ontwikkeling. Een locatie waar uiteindelijk in totaal zo’n 200 woningen gerealiseerd worden. De nieuwe woonwijk ligt iets ten noordoosten van Asten, vlakbij het buurtschap Stegen. Jansen Bouwontwikkeling ontwikkelt hier in Deel 4, op de laatste gronden van Fase 2, 33 woningen. Het gaat om starterswoningen, hoek- en tussenwoningen en twee-onder-één-kapwoningen.

Heb je interesse in een woning van Loverbosch Asten Deel 4? Er zijn nog woningen beschikbaar en er kunnen opties vrijkomen. Bekijk het actuele woningaanbod op de klikbare situatiekaart. Heb je interesse, neem dan contact op met de makelaar:
Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs
nieuwbouw@heuvel.nl
www.heuvel.nl

Bekijk de woningen op de klikbare kaart

Een jonge woonwijk

Heerlijk wonen

In Loverbosch is het heerlijk wonen. Met name starters en jonge gezinnen voelen zich thuis in de relatief jonge wijk. De nieuwbouwwoningen in Loverbosch zijn een waardevolle uitbreiding van Asten dat bekend staat om haar bruisende evenementen, diversiteit aan activiteiten en gezelligheid. Door de centrale ligging ten opzichte van de A67 zijn steden als Helmond, Eindhoven en Venlo snel bereikbaar.

Lees meer over de omgeving

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven over Loverbosch Asten Deel 4? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

ONTWIKKELAAR
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl

MAKELAAR
Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs
nieuwbouw@heuvel.nl
www.heuvel.nl