Nieuws

Volg hier de ontwikkelingen en het laatste nieuws over Loverbosch Asten Deel 4 en blijf op de hoogte!

Vrijdag 24 maart 2023

Inloopevent Nieuwbouw op 1 april a.s.

Op zaterdag 1 april a.s. (tijdens de NVM Open Huizen Dag) organiseert Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs van 10.00 uur tot 13.00 uur op het kantoor in Helmond (Hoofdstraat 155) een Inloopevent Nieuwbouw voor onder andere nieuwbouwproject Loverbosch Asten | Deel 4.
Ben je benieuwd naar alle voordelen van nieuwbouw, de verruimde starterslening van de gemeente Asten of wil je meer weten over de woningen? Ga dan dan vrijblijvend en zonder afspraak bij de makelaar langs.

Lees meer over de starterslening van de gemeente Asten

Maandag 16 januari 2023

Omgevingsvergunning verleend | Straatnamen bekend

Het nieuwe jaar begint heel goed: de bij de gemeente aangevraagde omgevingsvergunning voor het bouwen van 33 nieuwbouw koopwoningen te Asten is verleend. Dit betekent dat deze, zoals het er nu naar uitziet, in maart onherroepelijk is! De verwachte start bouw door Bouwbedrijf Van Grunsven is al rond de zomer van 2023.

Door het college van burgemeester en wethouders van gemeente Asten het besluit genomen om aan de woningen van Loverbosch Asten Deel 4 de volgende adressen toe te kennen:
- Dille 93 tot en met 115, postcode 5722 AA Asten
- Kervel 3 tot en met 43, postcode 5722 AG Asten
Ben je een koper van één van de nieuwe woningen, dan ontvang je binnenkort meer informatie over je nieuwe adres!

Donderdag 5 januari 2023

Inloopavond 19 januari a.s.

Goed nieuws over nieuwbouwproject Loverbosch Deel 4 in Asten: de verwachte start bouw is al rond de zomer van 2023! Er zijn nog enkele hoek- en tussenwoningen (type B) en tweekappers (type C) beschikbaar. Heb je interesse?

Kom langs op de inloopavond: Donderdag 19 januari 2023, 18.00 - 20.00 uur, Best Western Hotel Nobis (bar 't Laarbroek, rechts na de hoofdingang), Nobisweg 1 te Asten. De brochure ligt voor je klaar en het verkoopteam van Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs kan je alles vertellen over de energiezuinige woningen. Loop gerust binnen!

Vrijdag 16 december 2022

Ondertekening realisatieovereenkomst

Vandaag ondertekenden Bouwbedrijf van Grunsven en Jansen Bouwontwikkeling de realisatieovereenkomst voor de bouw van 33 woningen in deel 4 van nieuwbouwplan Loverbosch Asten. Francis van Haren van Bouwbedrijf van Grunsven en Jeroen Jeukens van Jansen Bouwontwikkeling kijken uit naar een succesvolle samenwerking en een veilige bouw. De bouw start naar verwachting rond de zomer van 2023.

De woningen zijn van de hand van CIER Architecten BNA. Belangrijk uitgangspunt bij het ontwerp was het creëren van een ongedwongen sfeer met veel ruimte voor individuele herkenbaarheid. Voor de verschillende woningtypes is dezelfde vormtaal gehanteerd, zodat er in het totaalbeeld samenhang wordt bereikt. De woningen zijn duurzaam en gasloos. Alle starterswoningen zijn verkocht. Er zijn nog twee-onder-kapwoningen en hoek- en tussenwoningen te koop. Vraag bij Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs naar de mogelijkheden.

Bekijk de nog beschikbare woningen

Vrijdag 30 september 2022

Toewijzing van de woningen

De inschrijving voor de verkoop is vanaf vrijdag 30 september 9.00 uur gesloten. Dat betekent dat de makelaars de inschrijvers zullen beoordelen en de appartementen zullen toewijzen.

Uitslag van de toewijzing
Wij streven ernaar om je uiterlijk dinsdag 4 oktober a.s. over de uitslag van de toewijzing te informeren. Krijg je in eerste instantie helaas geen woning toegewezen dan plaatsen wij jou automatisch op de reservelijst. De beschikbaarheid van de woningen is na de toewijzing 'live' te volgen op de klikbare situatiekaart.

Bekijk het actuele aanbod

Donderdag 15 september 2022

De verkoop is gestart!

Het is zover! De verkoop van de 33 woningen van Loverbosch Asten Deel 4, het laatste plandeel van Fase 2, is gestart. Vanaf nu vind je alle verkoopdocumentatie, waaronder de verkoopbrochure, de prijslijst en een instructie van de inschrijfprocedure, bij het tabblad downloads van een bouwnummer op deze website en kan je je tot en met vrijdag 30 september a.s. 9.00 uur inschrijven.

In Loverbosch Asten Deel 4 ga je duurzaam en gasloos wonen. Bij de starterswoningen worden balansventilatie, elektrische radiatoren en pv-panelen toegepast en bij de overige woningen balansventilatie, een luchtwaterwarmtepomp, vloerverwarming én vloerkoeling. Deze duurzame toepassingen én een ingerichte badkamer met modern Villeroy & Boch sanitair zijn bij de prijs inbegrepen. Kies je voor een starterwoning? Dan is ook de keuken bij de prijs inbegrepen.

Heb je interesse? Bekijk de klikbare kaart en schrijf je in!

Bekijk de klikbare kaart

Dinsdag 6 september 2022

Woningaanbod online - geef je woningvoorkeuren door

Op donderdag 15 september a.s. om 12.00 uur start de verkoop van Loverbosch Asten Deel 4, het laatste plandeel van Fase 2. Het woningaanbod is nu alvast gepubliceerd! De situatiekaart met het aanbod en de ligging van de 33 laatste koopwoningen is al te bekijken op de projectwebsite. Je vindt er de exterieurimpressies, interieurimpressies, sfeerplattegronden en indicatieve prijzen per bouwnummer. En je kunt alvast je voorkeuren voor bouwnummers in je account zetten. Bekijk het woningaanbod. Waar kies jij voor?

Bekijk het woningaanbod

Maandag 29 augustus 2022

De verkoop start op 15 september!

In Asten worden circa 200 woningen gerealiseerd in nieuwbouwwijk Loverbosch Fase 2. Jansen Bouwontwikkeling ontwikkelt 33 woningen op de laatste gronden van deze fase. De verkoop van Loverbosch Asten Deel 4 start al snel, namelijk op donderdag 15 september a.s.! Bij de start van de verkoop informeren wij je over de definitieve prijzen van de woningen en de inschrijfprocedure.

Heb je interesse in de woningen van Loverbosch Asten Deel 4? Toets dan alvast de financiële haalbaarheid. Bij het toewijzen van de woningen bekijken wij of de woning voor de inschrijver financieel haalbaar is. Een volledige ingevulde financiële zekerheidsstelling die aantoont wat maximaal financieel mogelijk is in jouw (of jullie) situatie, geeft je - als er meerdere gegadigden zijn - voorrang bij de woningtoewijzing. De financiële toets kan je laten uitvoeren door een adviseur van jouw eigen keuze.

Lees meer over de financiële toets

Donderdag 21 juli 2022

33 koopwoningen | Binnenkort in verkoop!

In september start de verkoop van Loverbosch Asten Deel 4. Op dat moment staat de verkoopdocumentatie per bouwnummer op de website en kan je je inschrijven voor de woningen van jouw voorkeur. Het woningaanbod bestaat uit:
• 10 starterswoningen | Woonoppervlakte van circa 52 m2
• 15 hoek- en tussenwoningen | Woonoppervlakte vanaf circa 110 m2
• 8 twee-onder-één-kapwoningen | Woonoppervlakte vanaf circa 143 m2
Bekijk nu alvast de impressies van deze types en de ligging daarvan op de projectwebsite. Waar kies jij voor?

In de volgende nieuwsbrief wordt de exacte verkoopdatum bekend gemaakt. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, houd je mailbox in de gaten en maak nog kans op een woning van dit laatste plandeel!

Lees meer over het woningaanbod

Donderdag 19 mei 2022

Welkom op de website van Loverbosch Asten Deel 4!

In Asten komen in nieuwbouwwijk Loverbosch Fase 2 in totaal zo’n 200 woningen. Het is er heerlijk wonen. Met name starters en jonge gezinnen voelen zich thuis in de relatief jonge wijk. De nieuwe woonwijk ligt iets ten noordoosten van Asten, vlakbij het buurtschap Stegen.

Jansen Bouwontwikkeling ontwikkelt in Deel 4, op de laatste gronden van Fase 2, 33 woningen. Het gaat om twee-onder-één-kapwoningen en hoek- en tussenwoningen, waaronder ook starterswoningen! Naar verwachting start de verkoop van deze woningen rond de zomervakantie van 2022. De verkoop is in handen van Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs.

Wil je op de hoogte blijven van dit nieuwbouwproject? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Heb je interesse in dit nieuwbouwproject? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief

ONTWIKKELAAR
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl

MAKELAAR
Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs
nieuwbouw@heuvel.nl
www.heuvel.nl