Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over Loverbosch Asten Deel 4!

Dinsdag 31 oktober 2023

Feestelijke start bouw - alle woningen verkocht

Op de bouwlocatie bij de Dille vond op 31 oktober jl. de start bouw van de 33 woningen van nieuwbouwproject Loverbosch Asten | Deel 4 plaats. De 33 nieuwbouwwoningen zijn nu allemaal verkocht. Het was een feestelijke bijeenkomst met een goede opkomst en waar iedereen met plezier op kan terugkijken!

John Bankers, wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Asten gaf samen met enkele nieuwe bewoners het officiële startsein voor de bouw van de woningen. In gezelschap van de toekomstige bewoners en betrokkenen van onder meer gemeente Asten, Jansen Bouwontwikkeling, Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs en Bouwbedrijf Van Grunsven werd met het activeren van de stroomkast, het slaan van de eerste paal en een gezamenlijk proostmoment de bouw ingeluid. Bekijk de foto's van start bouw via de onderstaand button en lees hier het persbericht.

(Foto: Rob Fritsen/SIRIS)

Bekijk de start bouw foto's

Maandag 11 september 2023

Start bouw medio oktober 2023

Bouwbedrijf van Grunsven slaat medio oktober 2023 de eerste paal en start daarmee de bouw van de woningen van Loverbosch Asten | Deel 4. Er zijn nog maar 3 woningen beschikbaar. Als je nu een woning koopt, dan woon je volgend jaar al in je nieuwe duurzame woning. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs.

Kies je voor een nieuwbouwwoning binnen Loverbosch Asten | Deel 4? Dan ga je duurzaam en gasloos wonen. Daarmee kies je ook voor energiezuinig wonen. Een win-win situatie!

Neem contact op met Adriaan van den Heuvel

Vrijdag 16 juni 2023

Bouw gegarandeerd - nog slechts 2 woningen te koop!

Goed nieuws: de hoek- en tussenwoningen en de twee-onder-één-kapwoningen Loverbosch Asten | Deel 4 zijn bijna allemaal verkocht. De bouw is daarmee gegarandeerd. Bouwbedrijf van Grunsven start de bouw in het najaar van 2023!

Ben je nog op zoek naar een ruime gezinswoning? Er zijn nog 2 twee-onder-één-kapwoningen - type C1 - te koop voor een aantrekkelijke prijs. De verkoopprijzen zijn € 492.500,- en € 495.000,- v.o.n. De beschikbare woningen zijn gesitueerd langs de Dille. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De tweede verdieping betreft een ruime - grotendeels vrij indeelbare - zolder. De tuinen zijn ruim en op de oprit is plaats voor twee auto's. De woningen beschikken standaard over een aangebouwde gemetselde berging.

Heb je interesse? Neem dan contact op met nieuwbouwmakelaars van Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs, via nieuwbouw@heuvel.nl of 0492 - 661884. De makelaars staan voor je klaar!

Bekijk de verkoopinformatie van woningtype C1

Donderdag 13 april 2023

Hoek- en tussenwoningen: nu met KoopStart korting!

KoopStart verkoopprijs van € 310.250,- tot € 338.300,- v.o.n.
De belangstelling voor de starterswoningen in nieuwbouwplan Loverbosch Asten | Deel 4 was groot. Deze woningen zijn allemaal al verkocht. Om de hoek- en tussenwoningen - type B - van het plan bereikbaar te maken voor starters en jonge gezinnen worden deze woningen nu met KoopStart korting aangeboden. De kortingen lopen op tot wel circa € 60.000,-. Door de woningen met korting aan te bieden, wordt het voor meer mensen mogelijk om te gaan wonen in de mooie nieuwe wijk Loverbosch.

Lees meer over woningtype B op de website. Je vindt er alle verkoopdocumentatie, waaronder de prijslijst, brochure en verkooptekeningen. Heb je vragen? De nieuwbouwmakelaars van Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs helpen je graag verder! Stuur een e-mail naar nieuwbouw@heuvel.nl of bel naar 0492 - 661884. Uiteraard ben je ook van harte welkom op het makelaarskantoor: Hoofdstraat 155 in Helmond.

Lees meer over de KoopStart regeling

Donderdag 13 april 2023

Verruimde starterslening gemeente Asten

De gemeente Asten heeft op 15 maart 2023 de voorwaarden van de starterslening aangepast. De maximale koopsom van een woning is daarin verhoogd naar de NHG-grens (€ 405.000,-). Hierdoor is de starterslening nu voor meer woningen inzetbaar en daardoor komen er meer personen voor de lening in aanmerking. Zo komen geïnteresseerden in woningtype B van Loverbosch Asten | Deel 4 nu ook in aanmerking voor deze starterslening. Mocht je de woning niet volledig kunnen financieren, dan kan je bij de gemeente een aanvraag doen voor een lening voor het resterende bedrag. De starterslening van de gemeente Asten bedraagt maximaal € 50.000,-. Bekijk alle voorwaarden van deze lening op de website van Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) via de onderstaande link.

Bekijk de voorwaarden van de starterslening

Donderdag 13 april 2023

Aantrekkelijk geprijsde twee-onder-één-kapwoningen

In Loverbosch Asten | Deel 4 zijn op dit moment nog enkele twee-onder-één-kapwoningen - type C - te koop voor een aantrekkelijke prijs. De verkoopprijzen lopen van € 449.000,- tot € 495.000,- v.o.n. Alle verkoopinformatie over woningtype C vind je op de projectwebsite. Je vindt er onder meer de prijslijst, brochure en verkooptekeningen. Heb je interesse? Neem dan contact op met nieuwbouwmakelaars van Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs, per e-mail nieuwbouw@heuvel.nl of telefonisch 0492 - 661884. De makelaars staan voor je klaar.

Bekijk het woningaanbod

Vrijdag 24 maart 2023

Inloopevent Nieuwbouw op 1 april a.s.

Op zaterdag 1 april a.s. (tijdens de NVM Open Huizen Dag) organiseert Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs van 10.00 uur tot 13.00 uur op het kantoor in Helmond (Hoofdstraat 155) een Inloopevent Nieuwbouw voor onder andere nieuwbouwproject Loverbosch Asten | Deel 4.
Ben je benieuwd naar alle voordelen van nieuwbouw, de verruimde starterslening van de gemeente Asten of wil je meer weten over de woningen? Ga dan dan vrijblijvend en zonder afspraak bij de makelaar langs.

Lees meer over de starterslening van de gemeente Asten

Maandag 16 januari 2023

Omgevingsvergunning verleend | Straatnamen bekend

Het nieuwe jaar begint heel goed: de bij de gemeente aangevraagde omgevingsvergunning voor het bouwen van 33 nieuwbouw koopwoningen te Asten is verleend. Dit betekent dat deze, zoals het er nu naar uitziet, in maart onherroepelijk is!

Door het college van burgemeester en wethouders van gemeente Asten het besluit genomen om aan de woningen van Loverbosch Asten Deel 4 de volgende adressen toe te kennen:
- Dille 93 tot en met 115, postcode 5722 AA Asten
- Kervel 3 tot en met 43, postcode 5722 AG Asten
De verwachte start bouw door Bouwbedrijf Van Grunsven is rond de zomer van 2023.

Donderdag 5 januari 2023

Inloopavond 19 januari a.s.

Goed nieuws over nieuwbouwproject Loverbosch Deel 4 in Asten: de verwachte start bouw is al rond de zomer van 2023! Er zijn nog enkele hoek- en tussenwoningen (type B) en tweekappers (type C) beschikbaar. Heb je interesse?

Kom langs op de inloopavond: Donderdag 19 januari 2023, 18.00 - 20.00 uur, Best Western Hotel Nobis (bar 't Laarbroek, rechts na de hoofdingang), Nobisweg 1 te Asten. De brochure ligt voor je klaar en het verkoopteam van Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs kan je alles vertellen over de energiezuinige woningen. Loop gerust binnen!

Vrijdag 16 december 2022

Ondertekening realisatieovereenkomst

Vandaag ondertekenden Bouwbedrijf van Grunsven en Jansen Bouwontwikkeling de realisatieovereenkomst voor de bouw van 33 woningen in deel 4 van nieuwbouwplan Loverbosch Asten. Francis van Haren van Bouwbedrijf van Grunsven en Jeroen Jeukens van Jansen Bouwontwikkeling kijken uit naar een succesvolle samenwerking en een veilige bouw. De bouw start naar verwachting rond de zomer van 2023.

De woningen zijn van de hand van CIER Architecten BNA. Belangrijk uitgangspunt bij het ontwerp was het creëren van een ongedwongen sfeer met veel ruimte voor individuele herkenbaarheid. Voor de verschillende woningtypes is dezelfde vormtaal gehanteerd, zodat er in het totaalbeeld samenhang wordt bereikt. De woningen zijn duurzaam en gasloos. Alle starterswoningen zijn verkocht. Er zijn nog twee-onder-kapwoningen en hoek- en tussenwoningen te koop. Vraag bij Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs naar de mogelijkheden.

Bekijk de nog beschikbare woningen

Vrijdag 30 september 2022

Toewijzing van de woningen

De inschrijving voor de verkoop is vanaf vrijdag 30 september 9.00 uur gesloten. Dat betekent dat de makelaars de inschrijvers zullen beoordelen en de woningen zullen toewijzen.

Uitslag van de toewijzing
Wij streven ernaar om je uiterlijk dinsdag 4 oktober a.s. over de uitslag van de toewijzing te informeren. Krijg je in eerste instantie helaas geen woning toegewezen dan plaatsen wij jou automatisch op de reservelijst. De beschikbaarheid van de woningen is na de toewijzing 'live' te volgen op de klikbare situatiekaart.

Bekijk het actuele aanbod

Donderdag 15 september 2022

De verkoop is gestart!

Het is zover! De verkoop van de 33 woningen van Loverbosch Asten Deel 4, het laatste plandeel van Fase 2, is gestart. Vanaf nu vind je alle verkoopdocumentatie, waaronder de verkoopbrochure, de prijslijst en een instructie van de inschrijfprocedure, bij het tabblad downloads van een bouwnummer op deze website en kan je je tot en met vrijdag 30 september a.s. 9.00 uur inschrijven.

In Loverbosch Asten Deel 4 ga je duurzaam en gasloos wonen. Bij de starterswoningen worden balansventilatie, elektrische radiatoren en pv-panelen toegepast en bij de overige woningen balansventilatie, een luchtwaterwarmtepomp, vloerverwarming én vloerkoeling. Deze duurzame toepassingen én een ingerichte badkamer met modern Villeroy & Boch sanitair zijn bij de prijs inbegrepen. Kies je voor een starterwoning? Dan is ook de keuken bij de prijs inbegrepen.

Heb je interesse? Bekijk de klikbare kaart en schrijf je in!

Bekijk de klikbare kaart

Dinsdag 6 september 2022

Woningaanbod online - geef je woningvoorkeuren door

Op donderdag 15 september a.s. om 12.00 uur start de verkoop van Loverbosch Asten Deel 4, het laatste plandeel van Fase 2. Het woningaanbod is nu alvast gepubliceerd! De situatiekaart met het aanbod en de ligging van de 33 laatste koopwoningen is al te bekijken op de projectwebsite. Je vindt er de exterieurimpressies, interieurimpressies, sfeerplattegronden en indicatieve prijzen per bouwnummer. En je kunt alvast je voorkeuren voor bouwnummers in je account zetten. Bekijk het woningaanbod. Waar kies jij voor?

Bekijk het woningaanbod

Maandag 29 augustus 2022

De verkoop start op 15 september!

In Asten worden circa 200 woningen gerealiseerd in nieuwbouwwijk Loverbosch Fase 2. Jansen Bouwontwikkeling ontwikkelt 33 woningen op de laatste gronden van deze fase. De verkoop van Loverbosch Asten Deel 4 start al snel, namelijk op donderdag 15 september a.s.! Bij de start van de verkoop informeren wij je over de definitieve prijzen van de woningen en de inschrijfprocedure.

Heb je interesse in de woningen van Loverbosch Asten Deel 4? Toets dan alvast de financiële haalbaarheid. Bij het toewijzen van de woningen bekijken wij of de woning voor de inschrijver financieel haalbaar is. Een volledige ingevulde financiële zekerheidsstelling die aantoont wat maximaal financieel mogelijk is in jouw (of jullie) situatie, geeft je - als er meerdere gegadigden zijn - voorrang bij de woningtoewijzing. De financiële toets kan je laten uitvoeren door een adviseur van jouw eigen keuze.

Lees meer over de financiële toets

Donderdag 21 juli 2022

33 koopwoningen | Binnenkort in verkoop!

In september start de verkoop van Loverbosch Asten Deel 4. Op dat moment staat de verkoopdocumentatie per bouwnummer op de website en kan je je inschrijven voor de woningen van jouw voorkeur. Het woningaanbod bestaat uit:
• 10 starterswoningen | Woonoppervlakte van circa 52 m2
• 15 hoek- en tussenwoningen | Woonoppervlakte vanaf circa 110 m2
• 8 twee-onder-één-kapwoningen | Woonoppervlakte vanaf circa 143 m2
Bekijk nu alvast de impressies van deze types en de ligging daarvan op de projectwebsite. Waar kies jij voor?

In de volgende nieuwsbrief wordt de exacte verkoopdatum bekend gemaakt. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, houd je mailbox in de gaten en maak nog kans op een woning van dit laatste plandeel!

Lees meer over het woningaanbod

Donderdag 19 mei 2022

Welkom op de website van Loverbosch Asten Deel 4!

In Asten komen in nieuwbouwwijk Loverbosch Fase 2 in totaal zo’n 200 woningen. Het is er heerlijk wonen. Met name starters en jonge gezinnen voelen zich thuis in de relatief jonge wijk. De nieuwe woonwijk ligt iets ten noordoosten van Asten, vlakbij het buurtschap Stegen.

Jansen Bouwontwikkeling ontwikkelt in Deel 4, op de laatste gronden van Fase 2, 33 woningen. Het gaat om twee-onder-één-kapwoningen en hoek- en tussenwoningen, waaronder ook starterswoningen! Naar verwachting start de verkoop van deze woningen rond de zomervakantie van 2022. De verkoop is in handen van Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs.

Wil je op de hoogte blijven van dit nieuwbouwproject? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

ONTWIKKELAAR
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl

MAKELAAR
Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs
nieuwbouw@heuvel.nl
www.heuvel.nl